torsdag den 20. juli 2017

Bolt vs. Gatlin? Toto môže skončiť šialene dobrým časom

O kom je reč, je najskôr jasné, ale pre formu to musí zaznieť. Hviezdne obsadenie: Usain Bolt vs. Justin Gatlin.

Miesto konania: Vtáčie hniezdo čiže olympijský štadión v Pekingu. Čo je v hre: buď doterajšie hegemón Bolt odovzdá trón, alebo naopak polepšený dopingový hriešnik Gatlin z USA sezónu, v ktorej je jednotkou a behá skvele, zakončí prinajlepšom striebrom a "jamajský bet365 mobil blesk" dokáže, že nad neho na dráhe nie je.

Pre atletiku to môže byť prelomový preteky, až majstrovstiev sveta v nedeľu 23. augusta v Číne vypukne. "Konečne zase môžeme šampionát vyzerať so vzrušením," teší sa Campbell. "Gatlin bol tak dlho jednoznačný favorit, až hrozi la nuda. Usainovo vystúpenie v Londýne ale ukázalo, že je späť: výborný výkon v hrozných podmienkach.Atletika potrebuje, aby jej najväčšia hviezda bola vo forme. "

Gatlin sa Bolta nezľakne

A bolt hviezda asi je: keď v závere minulého týždňa zabehol v londýnskej plieskanici dvakrát za večer stovku za 9,87, muselo sa Gatlinovi v USA objasniť, že jeho 9,74 - doterajší čas roka - napríklad nemusí stačiť.


Že sa schyľuje k boju titanov. A že bude treba byť nielen silný na trati, ale aj nezlomný bet365 bonus mimo nej.

"Je dôležité, aby sme u nich videli tiež ľudskú stránku veci: to, že obaja bojujú s nepriazňou osudu. Bolt mal zlý rok, ale bet 365 je späť.Gatlin sa tiež vrátil na vrchol, svoje problémy si však do istej miery zavinil sám, "pripomína Campbell jeho trest za užívanie nedovolených látok. "Ale keď odhliadneme od záležitosti s bet365 stavky dopingom, ako osobnosť a športovec sa Gatlin nenechá rozhodiť. Nemyslím, že by sa Bolta bál. Je to rýdzi pretekár. "

Tyhle dva rozdielne príbehy v najbližších týždňoch budú zaujímavejšie ako kedykoľvek predtým. Prídu slovné prestrelky? Či sa obaja, jamajský dlháň aj rýchlik z Brooklynu, sústredí len na seba? Ak bude na konci skutočne "šialene dobrý čas", atletika by si nič lepšie želať nemohla.

bet365

Ingen kommentarer:

Send en kommentar