torsdag den 13. april 2017

Anglicko hľadanie identity potom, čo hral v Warren Gatland rukách

V polčase bol zázrak, že Wales boli v hre: 60. minúte Anglicko mala byť z dohľadu a keď Welsh backline niečo vyzeralo ako sobotné nočné ošetrovni by mal byť žiadna cesta späť. Namiesto toho, Wales si uvedomil, že sa mýlili, aby sa pokúsili vziať Anglicku na v boji o pevnosť. Začali reťazec niekoľko prechádza spoločne a zrazu si uvedomil, že sú stranou, ktorá by mohla nájsť miesto na vonkajšej strane a hra bola tam pre víťazstvo.

Čo obrat. Po chaotický prvých 20 minút bolo zrejmé, že kombinácia Anglicko traťovú rýchlosť v obrane, sila balenie a rýchlosť sa široko nechal, znova a znova, s priestorom mimo obranu Welsh.Problém je v tom, že dva priecho dy boli nikdy navlečené dohromady, pretože distribúcia nie je tento Anglicku strength.Wales sa hojdať v bazéne smrti, zatiaľ čo Anglicko nie sú potopené ešte nie | Eddie Butler Viac

autové zoradenie priadol relatívne hladko. Skrumáž dostal navrch. Dnes by sme mali hovoriť o Tom Youngs stáva testovacie hráč kvality, ale nebudeme. Teraz sú všetky špekulácie, či bude Anglicko set kus prišiel na dosť dostať cez Austráliu. Bude musieť, alebo budú zo Svetového pohára.

Ako tréner som mal problémy s výberom strede poľa, veriť, že George Ford zrejme zaplatil za hriechy druhých. Každý bočné hrá lepšie a pohodlnejšie na prednú nohu.Anglicko skôr, že rovnováha a atletiky v zadnej rade a zámkov, najmä keď sú Courtney Lawes a Joe Launchbury, je najlepšie zobrazený. Získanie šťuchanec v nastavenom kuse alebo v Maule tiež pomáha Playmaker, a keď je tam len jeden, pretože tam bol proti Fidži pred týždňom a z novu v noci. Back-foot ball je neúmerne škodlivé.

Anglicko neprejdú loptu dobre v útoku a keď jediným distribútorom je tiež jediná prepážka medzi prvými alebo druhými prijímača vytvára ďalšie problémy v tom, že opozícia flankers a centier vedieť, kto idú k.Fiji vedeli, že sa dostať do Ford a to je to, čo urobili, takže život mimo polovica je, čo mu dáva prednosť životu na zisk línie, stály problém.


Na prednú nohu Ford taktickú kopanie je na rovnakej úrovni ako kohokoľvek. Na zadnej nohe úloha pristátie kop na kúsku zelene môže byť takmer nemožné, dve krídla sedí späť čaká na to, čo vedia, že sa blíži a potom beží späť.Znižujú cieľovú oblasť Kicker, aby niečo tak malé, že šanca na ťahanie späť tri okolo a mimo pozície sú minimálne, a ak vyzerajú poho dlne sa zdá, že odráža zle na kicker, takže vyzeral, ako keby sa hoofing loptu preč ., skôr než kopať s cieľom dostať loptu späť

A Stuart Lancaster chcel výkonom švih - zrozumiteľné azda pri 18 kamenné strediská sú putovanie okolo - tak úvaha bola, že to dávalo zmysel ísť na 14- kameň Farrell, skôr než 12 kameň Ford. A do tej miery, operácia bola úspešná; Len škoda, že pacient zomrel.

Farrell bol solídny a nemal chýbať kop celú noc.Bohužiaľ pre Anglicko, Dan Biggar aj nie - na kvapkanie, kvapkanie z troch ukazovateľov chov Wales v hre, keď boli pod cosh z Anglicka na balenie víťazného sankcie zo svojej strany s takou pravidelnosťou v mlyne time.Dan Biggar inšpiruje slávnym Wales comeback šokovať Anglicka viac

Potom Anglicko začal robiť nejaké zvláštne rozhodnutie. Ford už prešľapuje u Burgessa s Farrell presúva do vnútornej-centra. Prečo? Burgess ukázal značnú disciplínu, len raz sa vytiahol zo svojej polohy Unibet-Uvítací bonus vyzdvihnete tu brániaca loptu na prednej strane Welsh linka-von. Ak niektorá z oboch centrum bolo neprispievajú, to bolo pravdepodobne Brad Barritt.Potom, tri minúty od času a tri body dole Chris Robshaw volený na dotyk skôr než body a remízou. Balls výkrik. Až tam s japonskou výzvu proti Springboks. Iba útočiace výzva bola nasledovaná najnudnejší, hodiť na prednej a Anglicka, predvídateľne, boli zviazané do autu a jeden chudobný autové zoradenie neskôr z hry.

Lancaster šiel do tejto hry s vedomím, že výhra ho obhájiť, porážka by opustil ho museli zdvihnúť svoj tím poraziť Austrálii, aby zostali vo svojom Svetovom pohári. V závere, že hazard nevadilo. Hra bola stratená niekde inde.

Unibet-Klikni pre svoj bonus

Ingen kommentarer:

Send en kommentar