fredag den 14. april 2017

Austrália rýchly nadhadzovač Mitchell Johnson odíde z medzinárodného kriketu

"Cítim sa teraz je najlepší čas sa rozlúčiť," povedal Johnson. "Bol som to šťastie, že mal skvelú kariéru a užívala si každý okamih hrá pre moju krajinu. Bolo to neuveriteľná jazda.

"Ale jazda musí prísť do konca v určitom okamihu a to tu u WACA je veľmi zvláštne. Dal som na rozhodnutie veľa myslel.Nad tento zápas, Len si nie som istý, že môžem pokračovať súťažiť konzistentne na úrovni požadovanej nosiť Baggyho zelenú "Mitchell Johnson :. Nahadzovač, ktorý na jeho vrchole bola schopná pozoruhodných výkonov | Russell Jackson Viac

V nadväznosti utorok ráno oznámením zo strany Cricket Austráliou, Johnson dostal čestná stráž pri nasadení tímu Nového Zélandu a miešanie ovácie z davu, keď sa vynoril na svojom poslednom teste smien krátko pred obedom na posledný deň hrať na WACA Ground.

urobil šikovný 29 predtým, než je prepustený chytil zozadu BJ Watling mimo bowling Tim Southey.

s loptou v jeho hand, Johnson vyzeral tieňom svojho bývalého ja počas Perth testu, nedostatok generovať také tempo, že raz robil jemu jeden z najobávanejších hráčom na svete.Jeho úsilie v pondelok boli odmenení jediným bránkou o koncesii 157 behov od 28 do ďalšieho obdobia - na väčšine tratí pripustila austrálska v teste smien na WACA

34-ročný prináša. opona nadol na svoje Austrálie kariéru ako štvrtá najvyššia testovací bránka-operátor svojej krajiny s 313 prešiel celkom Bretta Leeho z 310, keď tvrdil, že skalp Doug Bracewell predtým v Perth teste; Dennis Lilley (355), Glenn McGrath (563) a Shane Warne (708) zostávajú v prednej časti.Johnson tiež z aznamenal 2034 Skúšobné jazdy s najvyšším skóre 123 nie von

Johnson priznal, jeho kariéra má svoje vzostupy a pády. - zvažoval odchod do dôchodku v roku 2009 a potom znovu objavujú svoju vášeň pre hru - ale ten bude prevažne mať na pamäti, ako hrôzostrašný nadhadzovača, ktorý terorizoval odpaľovanie line-up po celom svete, najviac pozoruhodne Anglicko počas 2013-14 série popola, keď si vzal 37 gólov.Južná Afrika, tiež vzal vkladanie od Johnson to obdobie, pričom jeho záznam na 59 bránok na dvoch sériách v priemere 15,23.

"Dennis Lilley bolo určite pred pravú mnohými rokmi, keď identifikoval mladý Mitchell Johnson ako budúci veľký austrálskeho kriketu, "povedal Cricket Australia predseda David Peever.

" v mnohých ohľadoch zrak Mitchellom ako fúzy tearaway vyvolal spomienky na Lilley na svojom vrchole, a to nielen vo vzhľade, ale pre niektoré z najviac devastujúce rýchle bowlingu niekedy produkoval austrálsky.

"som si istý, že existuje veľa palkárovi celom svete dýchanie úľavou práve teraz, s vedomím, že už nemajú k nemu [Odchádza hru ako jeden z našich všetkých čias veľkých nadhadzovačov a ako vynikajúci príklad pre mladých Austrálčanov o tom, čo môžu dosiahnuť vďaka tvrdej práci a oddanosti svojej zvolenej remeslo. "

Rozhodnutie Johnsona do dôchodku príde čoskoro po podobným vývojom kolegami Austrálčania Michael Clarke, Brad Haddin, Chris Rogers a Ryan Harris. Shane Watson, ďalšie sa nazývajú čas na ich medzinárodnú kariéru v poslednom čase vzdal hold Johnsona na sociálnych médiách: Shane Watson (@ ShaneRWatson33) prináša slzy do očí, aby si myslia, že nebudem hrať znovu s mojím veľkým kolegom @ MitchJohnson398.Skvelý tím muž, skvelý kamarát & amp; kriket legendNovember 17, 2015

Johnson tiež hral 153 jednodňové internacionály pre Austráliu, berú 239 gólov v priemere 25,2 6 a rýchlosťou štrajku z 31.3 a vystupoval v 30 Twenty20 internacionál, počas ktorého on vzal 38 gólov.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar