mandag den 10. april 2017

West Coast Eagles pridanie vzácne western derby víťazstvo nad Fremantle Dockers

West Coast rozbil ich západnej derby hoodoo a podporila ich vrchole dve nádeje v procese s tlmičom víťazstvo 24 bodov nad Fremantle v nedeľňajšom stretnutí na štadióne domény.

zranenia postihnutých Eagles zadaná zápase po strate 15 z posledných 19 derby, vrátane siedmej. Ale šiestimi gólmi bleskový vnútri otvoru 15 minút a štyri cieľom záťahu na Ross Glendinning medailista Josh Hill pomohol nastaviť 15.14 (104) do 11.14 (80) víťazstiev, aj napriek absencii hviezdy trio Nič Naitanui, Jeremy McGovern, a Mark LeCras.

prístavné robotníci obranca Alex Silvagni čelia vyhliadky na chýbajúce štart finále potom, čo bol hlásený na surový faul lakťom na Jami eho Cripps v polovici druhého štvrťroka.Cripps zostal so zranenou čeľusťou po tom, ako bol zasiahnutý kyvadlovým lakťom zo Silvagni v prípade incidentu, ktorý sa vyskytol 80 metrov od lopty.

Mladý Eagles vpred bol jasne núdzový pri hodnotení na lavičke, ale v treťom štvrťroku sa mu podarilo vrátiť. Západný pobrežný obranca Will Schofield by mohol byť tiež nastavený na stint na ihrisku po tom, čo bol subbed out s poranením kolena v treťom funkčnom období.

Nedeľný výsledok znamená západné pobrežné hrany pred 22-20 v západnej derby, ale ešte dôležitejšie je, že ich umiestni do krabice, aby sa nalepilo druhé miesto.Eagles sa zapečatia druhé miesto v prípade, že porazili Bulldogs (domov) Adelaide (mimo) a St Kilda (domov) v posledných troch kolách.

Fremantle je stále pravdepodobné, že vyhrať menšie Premiership cez ich zmýliť sa. Tieto Dockers ovládal druhú polovicu na zadnej strane Nat Fyfe je brilanciou a Aaron Sandilands 'Ruck dominancie. Ale West Coast sa podarilo uloviť dostatok gólov proti behu hry zabezpečiť splatnosti víťazstvo nad ich odvekými rivalmi.

West Coast bol horlivý, aby rýchly štart do zápasu po tom, čo pripustil, prvých 11 gólov v ich kolo tri strata Derby. A ich priania boli zodpovedané kľúčové dopredu Josh Kennedy a Jack Darling kľučkoval svoje čaro čoskoro.Hviezdni kopije strhnutá rad veľkých značiek a kopol jeden gól každý dať západnom pobreží si 44-9 okraja na prvý prestávky.

Fyfe počítal len dva úbytky v úvodnej štvrtine, ale Brownlow medaily obľúbenou výstrel do popredia v druhej polovici ako on, Dávid Mundy, a Sandilands chcel svoju stranu do zápasu.

Fremantle zavrel rozpätie od 41 bodu na 17 ku koncu stretnutia. Ale neskoro cieľ Darling spečatila pred 41,959 fanúšikmi. Facebook Twitter Pinterest Dustin Martin Puy vo vintage prevedení pre Tigrov na MCG.Foto : Michael Willson / AFL Media / Getty ImagesHawthorn vyrovnať staré účty proti Mačky s impozantnou víťazstvo Čítajte viac

Gold Coast postaviť malú odolnosť voči finále viazaný Richmond, trpí 83 bodov remene si na MCG , V kapitána Trent Cotchin 150. zápasu Tigers prechádzal na 22,6 (138) až 8,7 (55) percentné zvýšenie víťazstvo.

A zápas kariéry najlepšie z Kane Lambert a výberové displeja z Cotchin a Dustin Martin boli podporovaný silným dokončenie v tigrami prednej línii.Richmond ťažko minúť pred bránu s Martinom, Sam Lloyd a Brett Deledio zakončuje tromi gólmi a Ty Vickery bootovanie jeho štvrtý po plný úväzok sirény.

Bez zranenia alebo disciplinárnych veciach, to bol perfektný augusta výlet pre Damiena Hardwicke boku, čím sa zvýšil na 12-7 a šiesty vrátený na rebríku. Na rozdiel od svojich bolo trochu rozrušiť pár Slniečka fanúšikovia na RKS s výnimkou pôsobivého Aaron Hall a tri bránky až Tom Lynch.

Gold Coast bol zasiahnutý zranenia jediným Ruckman Tom Nicholls, klávesa vpred Charlie Dixon a mladú pištoľou Jack Martin, preliačiny ich konkurencieschopnosť.Nicholls si počas svojho striedania v polčase po prudkej jeho koleno, keď Martin bol na nosidlách z krajiny po tom, čo odporným tretie obdobie otras mozgu. 20-ročný prebrala v izbách, zatiaľ čo Dixon hral na po spraining jeho členok.

V polčase, Suns boli v kontakte z tigrov po bizarné a takmer modrinám bez otvoru , Richmond položené len jedno riešenie pre štvrtinu-time, ale nemal problémy strelil.

V päťminútové zbombardovať, tigre natiahnuté nohy a maržu s Vickery, Lambert, Deledio a Shaun Grigg cieľov.Hall takmer zapálil sĺnk do života behu zo zadnej časti stredovej námestia do prednej línie, len prísť tesne od 50m po štyroch odrazy.

za-of-the roka kandidátom bol nasledovaný jeden z mine sezóny, pravdu, keď Suns si to mohol dovoliť najmenej. Lynch shanked svoju ranu spredu po silnom napadnutej ochrannej známky v hornej časti námestia.

Vysoký útočník vyrobený doplní po polčasovej sirény, aby Richmond svoje vedenie späť na 17 bodov. Ale s sĺnk zranenia strasti biť po hlavné zmeny, tigre zareval preč s šiestimi priamymi cieľmi k ukončenia súťaže.Osem poslednom období ciele dokončil prácu pre tigre, ktorí nebudú sa vzdali na hornom štyri skončiť s tri kolá zostáva. Facebook Twitter Pinterest Shane Biggs a Marcus Bontempelli osláviť víťazstvo buldoci nad démonmi na štadióne Etihad. Foto: David Crosling / AAP

elektrizujúca čoskoro bleskový západnými Bulldogs nastaviť dôrazný víťazstvo 98 bodov nad Melbourne na Etihad Stadium.V pľuzgierov útoku sa Bulldogs zaznamenal prvých 12 gólov v tomto zápase pred démonov sa podarilo sucho-lámanie major v 16. minúte v druhom štvrťroku.

Paul Roos 'na strane darilo bojovať s piatimi gólmi k nule v treťom štvrťroku, ale že odpor ukázal short-žil ako psi valcované do percentného zvýšenia 24,9 (153) na 8,7 (55), vyhrať, ktoré by mohli ukázať ako zásadné v ich snahe o top-štyri úpravou.

Bulldogs malo víťaza celej krajine s Lukom Dahlhaus, LACHIM Hunter a Mitch Wallis pôsobivý na loptu, zatiaľ čo Jake Stringer viedol so štyrmi gólmi v útoku, ktorý mal 12 rôznych bránky kopy.

Jarrad Grant urobil škodu skoro tri prvý štvrťrok ciele ako nekontrolovateľný Dogs bežal kruhy okolo Melbourne.Démoni boli žalostné ako Bulldogs boli pôsobivé s zmeškané kladkostroja, chyby zručností a nedostatok behu umožňuje opozície k tomu do značnej miery, ako sa chceli.

49-bodový náskok na prvej prestávke vyfúkol do 74 kedy Stringer štrbinovej svoj prvý gól v deviatej minúte druhého funkčného obdobia, ale s rekordnou demoláciu na obzore Melbourne našiel prvý rýchlostný st upeň.

Postupné ciele pochádzal krvácanie a nastaviť ohromujúci obrat v treťom štvrťroku [Vedená Nathan Jones a Bernie Vince, démoni zdvihol svoje pracovné tempo a aplikovať väčší tlak na psov, ktorí nemali zvládnuť pomalší herné tempo.

Melbourne spustený päť gólov, zatiaľ čo Bulldogs organizačne prispôsobili, aby lomítko rozpätie na 42 bodov, ale normálny prenos pokračovalo v poslednom období. Luke Beveridge boku vkĺzla späť do najvyšší prevodový stupeň a nahromadí na 10 cieľov pre blednúca Demons 'jedno dať výkričník na impozantné displeji.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar