lørdag den 15. april 2017

Gennady Golovkin nestratí spánok cez hrozby zo strany Canela Álvarez

Je to brať značný skok viery deje jednorozmerné výkon Alvarez v outpointing staručkého Miguel Cotto v Las Vegas cez víkend

Neobvykle emocionálne Alvarez povedal Max Kellermana v kruhu .: "Veľa vzhľadom k Miguel Cotto. Je to veľký bojovník. Ale teraz je to moja éra. "Canela Alvarez je teraz najväčšou hviezdou boxerské ako Gennady Golovkin stavoch Viac

Nie tak celkom. Aký výzvou na neporazený Golovkin? "Ja by som dal rukavice a bojovať s ním práve teraz. Vážim si ho, je to veľký bojovník, ja ho poznám, je to môj priateľ, ale teraz by som dal rukavice proti nemu.


"

Ak je iba.Ako sa to stane Golovkin bol v publiku v kasíne Mandalay Bay, ale neporaziteľný v 34 zápasov s 31 výhrami zastavenie pohybu, videl, nič, čo by mohlo narušiť jeho sebadôveru.

Hoci Alvarez, ktorý je teraz 45- 1-1 (strata prichádza na welterweight proti Floyd Mayweather, ktorý tiež porazil Cotto v tej hmotnosti) zaslúžila vyhrať, Cotto nezaslúžil pohŕdanie sudcu Dave Moretti, ktorý mu dal len jedno kolo. Ostatní neboli o mnoho lepšie.Burt Clements videl, 118-110, 119-109 a Moretti John McKaie 117-111.

Moretti, ktorý bol okolo boxu väčšinu svojho života a kto správne zvýhodnený Sugar Ray Leonard od 115-113 vo svojom 1987 Marvin Hagler boj, ako sa zdá, pripravený k odchodu do dôchodku

Alvarez môže byť lineárne šampión. - za všetko, čo stojí za to - ale Golovkin má pásy a čo je ešte dôležitejšie, silu prelomiť mimoriadne pevný Mexičan.On by vyhrať s ko lesami, aby ušetril

Na undercard, 31-ročný Bristolian Lee Haskins -., Ktorý sa zbavuje jeho "Playboy" prezývku ako jeho boxu zreje pekne - bol nadaný svet IBF titul Bantamweight kedy neporazený šampión, Randy Cabbalero, nedokázal robiť váhu nádherné päť a pol libry, dire aj nedávne štandardy bojovníkov prichádzajúcich cez hranice.

Anthony Crolla, ktorý bol porazený nezmyselný by zlodej tesne pred posledný Vianoce, nemohol vyzeral šťastnejší v oslavuje svoje piate guľatý zastavenie Darleys Pérez pred fanúšikmi Manchester v sobotu večer, aby sa WBA ľahký pás sám.Eddie Hearn sľúbil, že sa v roku 2016 Crolla stane "veľmi veľkými bojmi" a niekoľko bojovníkov si zaslúži vynaložiť svoje vynikajúce schopnosti. Martin Murray mal štvrtý výstrel na svetový titul, Okrúhle striedanie starého Artuša Abraháma v super-strednej váhe v Nemecku, aby šiel s tromi neúspešnými pokusmi v strede: remíza s Felix Stur m a porážky Sergia Martíneza (pochybnosti) a Golovkin (dôrazný). Helen je boxer je 33 - rovnaký vek ako Golovkin - ale má dosť v nádrži prísť znova.Keby bol vyhrať titul na piatykrát kladenie by mal ísť na jeden pokus iného ako Frank Bruno.

Možno by vyšším ziskom nasmeroval k George Groves, ktorý existuje na okrajoch teraz Briti 12st vesmír a v pondelok oznámil, že sa vracia do ringu na Copper Box v Londýne 30. januára.

"je to pre mňa šanca začať nový rok na prednú nohu," povedal Groves v pondelok , "Chcem sa dostať čo najviac zápasov ako je to možné a začať Bet365-Čítajte viac stavať na sile, keď som pracovať svoju cestu späť do svetového titulu sporu." No súper bol menovaný.

Groves bývalý stablemate, David Haye, oznámi svoj návrat v O2 Aréne v Londýne v utorok končí tri a pol ročné neprítomnosť.

a súper, ktorý bude dávať správy dostat očnú pozornosť je Tyson Fury, ktorého príprava na jeho svetový titul výzvu proti Wladimir Klitschko v Nemecku v sobotu bol vhodne nahlas.V snahe napodobniť legendárny vyvádzanie Muhammad Ali, Fury sa aspoň prinášať nejakú zábavu na Klitschko boje, ktoré sú pre všetky ich brúsenie kompetencie, sú vždy nudné veci.

Británia má 11 čoho Fury vysmieva as "práve britskí majstri sveta". Keby poraziť Klitschko, ktorý vládol sotva poruchou na jeho veľkosti viac ako desať rokov, bude môcť tvrdiť, že je to naozajstný majster sveta, najlepšie ťažkej váhy na svete.

Bet365-Bonus čaká na Vás

Ingen kommentarer:

Send en kommentar