fredag den 21. juli 2017

Zavolajte Jágrovi, radil novinárom Hořava. Obranca testuje Jihlava

"Na konci suchej prípravy sa nám zranil Martin Parýzek, s ktorým sme počítali. Spoločne s vedením sme sa pozerali po nejakej náhrade a zohnali sme Petra Hořava, "hovorí asistent trénera jihlavského tímu František Zeman.

" Je tu na týždennej skúške. Odohrá dva zápasy a potom sa rozhodneme, či zostane, alebo nie, "doplnil jihlavský kouč k bekovi, ktorý má na svojom konte za Kladno, Ústí nad Labem, Třinec a Spartu takmer 300 štartov v extralige.

" zrodilo sa to tak, že som bol na Kladne. Ale tam to bolo také divné…Nerád by som to komentoval, "prezrádzal Hořava.

" Ak chcete nejaké bližšie info, musíte zavolať mladému Jágrovi. To je majiteľ a ten o tom rozhoduje.Ja sám neviem, "doplnil s tým, že za Rytiera, ktorých je odchovancom, v budúcej sezóne určite hrať nebude.

Že by však mal proti Kladnu v dnešnom zápase Regionálneho pohára zvýšenú motiváciu, to zase nie. "Beriem ich ako akéhokoľvek iného súpera. Nepozerám, či je to Kladno alebo Sparta. Snažím sa hrať furt rovnako, "doplnil.

Jasné je jedno, po dnešnom dueli by sa malo rozhodnúť, či v Jihlave zostane. "Bude záležať, či ma tréneri budú chcieť. A potom na dohovore s Kladnom, "uvedomuje si. "Ale to je ešte ďaleko.Uvidíme, ako to celé bude. "Mladší syn bývalého obrancu a teraz trénera Miloslav Hořava, ktorý za jihlavskej Duklu váľal v rokoch 1983-1985, v minulom ročníku pôsobil vo Veľkej Británii, v tíme Milton Keynes Lightning.

"Bolo to pekné, zahral som si. Ale je to také voľnejšie. Chalani u toho ešte chodia do práce, takže to zatiaľ nie je nič pre mňa, "spomína. O úrovni tamojšej súťaže sa vyjadruje s dešpektom. "Nechcem to podceniť. Ale v porovnaní s česk ými súťažami je niekde na úrovni horšie prvý, skôr druhej ligy, "má jasno.

V Jihlave by sa Hořava mohol znovu stretnúť so starým známym, útočníkom Richardom Divišom. "Hrám s ním už hrozne dlho, vlastne od žiačikov. Boli sme spolu na Kladne, v Ústí…, "spomína.A možno pridajú aj spoločné štarty za Jihlavu.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar