torsdag den 20. juli 2017

Kréta, Lipno, les ... Aneb plzenskí hokejisti na dovolenke

Napríklad na Lipne strávil časť minulého týždňa reprezentačný center Dominik bet365 stavky Simon. "S priateľkou Adelou jazdíme radi spoznávať nové miesta v Čechách. Vždy sa to snažíme spojiť s nejakou bet365 športovou aktivitou, "popisoval Simon, ktorý sa čoskoro vydá do Pittsburghu bojovať o šancu zahrať si NHL.

"V rámci tréningu som tak ťahal priateľku aj za sebou na gume. Tiež sme si požičali kanoe, chodili cvičiť, plávať a na pešie túry, "líčil Simon.

To Michal Poletín, jedna z letných posíl Škody zo Slavie Praha, trávi voľno predovšetkým na chate v krivoklátskych lesoch. Tu sa venuje svojmu veľkému koníčku, poľovníctva.To je zároveň odbor, ktorý študuje na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Prahe.

"V sezóne nemám toľko voľna, takže teraz mám čas na stavanie posedu bet365 bonus a prerezávaním stromov, stavanie korýt na soľ a na prikrmovanie zveri. Letná príprava bola náročná, tak tu naberám novú energiu, "uviedol Michal Poletín s tým, že už sa zároveň teší, až začne príprava na ľade.

prikyvuje mu Jan Schleiss, ktorý si voľno spestril boxerskými tréningy. "Konečne budeme mať zase v ruke hokejku a nie riadidlá," usmieva sa útočník s narážkou na dve tvrdá sústredení v Železnej Rude.

Ďalšie forvard Jakub Lev sa venoval adrenalínovým športom. "Vyrazil som na jazero ku Schwandorfe v Nemecku, aby som si vyskúšal wakeboarding," prezradil Lev.Tento týždeň bet 365 pre zmenu zamieril s priateľkou k jazeru do Rakúska.

To obranca Jakub Jeřábek a útočník Dominik Kubalík sa vyhrievali na Kréte. Tam s nimi odletel tiež Dominikov starší brat Tomáš, ktorý bude budúcu sezónu hrať nemeckú DEL v drese Ingolstadte. "Odpočívali sme, ale i behali. K tomu beachvolejbal aj tenis.


A večer sme hrali Aktivity, "popisoval Jeřábek.

Naopak priamo v Plzni zostal kanonier Ján Sýkora. Toho prišli navštíviť otec Ivan, bývalá opora Slovana, aj mladší brat Ivan. "Plzeň sa mi páči, a pretože cez sezónu nie je na veľa vecí čas, teraz som to aspoň dohnal," povedal Sýkora.

bet365 mobil

Ingen kommentarer:

Send en kommentar